top of page
Search
  • Lasse

Endringer i webdesign bransjen de siste årene.

Updated: Aug 8, 2023

Webdesign har gjennomgått store forandringer de siste årene, med nye verktøy, teknologier og metoder som har dukket opp. En av de største trendene akkurat nå er bruk av kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) for å forbedre brukeropplevelsen og effektivisere designprosessen.


Et annet viktig område innen webdesign nå er responsivt design, som gjør at nettsteder automatisk tilpasser seg ulike skjermstørrelser og enheter. Dette gjør at nettstedene dine ser bra ut og er enkle å bruke uansett om de aksesseres fra en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon.


Bruk av bevegelige elementer, kalt "animasjoner", er også en stor trend innen webdesign. Disse elementene kan gi nettstedene dine et mer levende og interessant utseende, samt hjelpe til med å formidle budskapet ditt på en mer visuell måte.


I tillegg til dette ser vi også en økning i bruk av chatbots og andre interaktive verktøy for å hjelpe besøkende med å navigere og finne informasjon på nettstedet ditt. Dette kan bidra til å øke konverteringsraten og gjøre det enklere for folk å komme i kontakt med deg eller bedriften din.


Alt i alt er det mye spennende som skjer innen webdesign-bransjen akkurat nå, og det er ingen tvil om at det vil fortsette å utvikle seg i årene som kommer.


Et bilde som viser mange web elementer. SmartWebdesign holder deg oppdatert på endringer og utvikling  på nettet. Webdesign i Oslo

Er du usikker på om deres nettsider har fulgt denne utviklingen? Kontakt oss, så tar vi en titt og får dere på rett vei. Ring oss gjerne på +47 91311552 eller send oss en e-post til post@smartwebdesign.no

Comentarios


bottom of page